Tehyn kuntoutusalan verkoston webinaari: Hypermobiliteetti ja perinnölliset sidekudossairaudet - hoito ja kuntoutus

På svenska
Sijainti Verkossa
Päivämäärä 15.2.2024
Aika 13:00 - 15:30
Paikka -
Maksut -

Tapahtuman kuvaus

Kohtaatko työssäsi Ehlers-Danlosin oireyhtymää (EDS), yliliikkuvuuskirjon oireyhtymää (HSD) tai muita perinnöllisiä sidekudossairauksia sairastavia? Tunnistatko tyypilliset oireet ja liitännäissairaudet? Mitä kuntoutusmenetelmiä, oirekyselyitä ja toimintakykymittareita voit hyödyntää?

Kliinisen kuvan ymmärtäminen ja soveltuvan hoidon toteutus on haastavaa, koska kuntoutujat ovat hyvin heterogeeninen joukko heillä on hyvin yksilöllinen oirekuva ja tarpeet. Vaikeimmin sairaat ovat osittain tai täysin työkyvyttömiä. 
 
Koulutus perustuu uusimpaan tutkimustietoon ja sisältää konkreettisia käytännön esimerkkejä. Lisänä kattava luentomateriaali, jota voit hyödyntää käytännön työssä. Kouluttajana ft Hanna Markkula. Hanna on erikoistunut perinnöllisiä sidekudossairauksia sairastavan, ME/CFS:n ja Long Covidin kuntoutukseen. Lisäksi hänellä on erikoisosaamista neurologisesta ja kipupotilaan fysioterapiasta. Hanna on perehtynyt alan kansainväliseen tutkimustietoon ja tekee tiivistä yhteistyötä alan koti- ja ulkomaisten asiantuntijoiden kanssa. Hanna on tehnyt aktiivista koulutus- ja kehittämistyötä ko. sairauksien kuntoutuksen parissa.

Viimeinen ilmoittautumispäivä:  14.02.2024 12:00
Ilmoittautumistilanne: Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt.