Toukokuun kuukauden webinaari: Psykologinen turvallisuus ja työn ilo

På svenska
Sijainti Verkossa
Päivämäärä 29.5.2023
Aika 17:00 - 18:30
Paikka -
Maksut -

Tapahtuman kuvaus

Toukokuun webinaarissa käsitellään psykologista turvallisuutta ja työn iloa, työn keskeisiä ja tärkeitä elementtejä. Saat webinaarista uusia ideoita ja ajatuksia omaan työhösi. Valmentaja antaa keinoja ja työkaluja – miten luomme yhdessä tiimihengen? Mitkä asiat edistävät yhdessä tekemistä ja vuorovaikutuksen sujuvuutta? Mistä syntyy työn ilo? Tule mukaan webinaariin pitämään osaamisesi ajan tasalla ja opi uutta - saat uusia keinoja työhösi ja verkostoidut!
 
Aiheesta kouluttaa puhuja, tietokirjailija ja valmentaja Helka Pirinen. Helka on kokenut ja innostava puhuja, jolla on yli 20 vuoden kokemus valmentajan eri toimialoilla toimivissa yrityksissä sekä Suomessa että ulkomailla. Helka valmentaa työyhteisöjä ja esihenkilöitä kohti parempaa työelämää. Helkan erityisosaamisena on muutosjohtaminen ja psykologinen turvallisuus, tiimityö ja tunneäly työssä. Helka on erikoistunut sote-toimialan valmennuksiin ja kouluttanut aiemminkin tehyläisiä.
 
”Kun tiimissä on psykologinen turvallisuus, on ihminen parhaimmillaan!”, toteaa Pirinen.
Tervetuloa mukaan webinaariin!
 
Osallistumislinkki ja ohjeet toimitetaan ilmoittautuneille jäsentiedoista löytyvään sähköpostiosoitteeseen. Lähetykset tallennetaan määräajaksi. 


Viimeinen ilmoittautumispäivä:  25.05.2023
Ilmoittautumistilanne: Tapahtuman ilmoittautuminen on päättynyt.